Javascript Menu by Deluxe-Menu.com
   
     
 
Snelkoppelingen
 
 
 
 
 
 
Ask a Question or Get a Quote
 
 
 
 
Parts Online

Nieuws en evenementen
 
 
 
  
     
 
     
 

TotalCare Bariatric Plus
Therapiesysteem

Het TotalCare™ Bariatric Plus therapiesysteem combineert de beste functies van het TotalCare™ bedsysteem, met speciale functies die nodig zijn voor een veilig, efficiënt en waardig management van uw bariatrische patiënten, van de algemene afdeling tot aan de intensive care.

Deze algemeen bekende, gewaardeerde en bekroonde oplossing heeft zijn kwaliteiten bewezen op de grootste bariatrische markt van de wereld, de Verenigde Staten, en is nu beschikbaar voor huur of koop op de internationale markt.

 

 

 

Betere resultaten voor bariatrische patiënten
Het verband tussen een vergrote immobiliteit en neuromusculaire achteruitgang is aangetoond in verschillende onderzoeken met ic-patiënten in het algemeen (ref. 1, 2). Met weglating van alle andere obesitas-gerelateerde complicaties lijkt het duidelijk dat elk soort achteruitgang van de spieren een exponentiële invloed moet hebben op de mate van belasting die bariatrische patiënten kunnen verdragen.

Patiëntgewicht en BMI
Ondanks alle spectaculaire berichten in de media over patiënten met een gewicht van 300 kg of meer zijn zulke aantallen - hoewel reëel – uitzonderingen. In 2004 was het percentage patiënten met een gewicht van meer dan 230 kg ongeveer 0,1% (ref. 3). Er is geen specifiek gewichtsbereik vastgesteld dat valt onder de term “bariatrisch”. Bariatrisch betekent dat de persoon obesitas heeft en medisch behandeld moet worden. Wist u dat zelfs bij een lengte van 180 cm een patiënt door de WHO al wordt geclassificeerd als “Super Obese” (BMI > 50) bij een gewicht tot 170 kg?
Het gewicht van de patiënt en de BMI zeggen niet alles over de uitdagingen die bij obesitas horen. De “middel tot heup”-verhouding is een andere belangrijke factor voor de behandeling van en zorg voor obese patiënten.

Breedte versus gewicht – ofwel de essentie van wat nodig is
Uit gesprekken met onze klanten hebben wij begrepen dat de breedte van bedden meestal de beperkende factor is bij de zorg voor bariatrische patiënten. Daarnaast hebben bedden, wanneer het om de vroegtijdige mobiliteit gaat, meer nodig dan alleen een hoge veilige werkbelasting. Er is behoefte aan de juiste procesverbeteringsmiddelen met functies die met immobiliteit gepaard gaande complicaties zoals VAP, decubitus en neuromusculaire achteruitgang kunnen voorkomen. Bovendien is ondersteuning voor Progressive Mobility™ essentieel voor efficiency op het point of care – meer nog dan dat het geval is bij patiënten met een normaal gewicht.

 

Productoverzicht
Progressive Mobility™
 • Behandelingen van de longen zoals continue laterale rotatie therapie (CLRT) en percussie- en vibratietherapie
 • Leeglaten van het zit- en voetgedeelte zorgt voor een lagere bedhoogte waardoor patiënten veiliger en gemakkelijker kunnen uitstappen.
 • Upright FullChair™-stand met afhangende beenstand voor "rechtop zitten"
 • Mogelijkheid voor het uitstappen via de zijkant of stoelstand.
 • Ondersteunt het Hill-Rom
Waardigheid
 • Aantrekkelijk ontwerp
 • Papegaai met enkele steun
 • 102 cm breed oppervlak, geschikt voor grotere patiënten, met een gewicht tot 227 kg.
 • Veiligheid en efficiency
 • IntelliDrive-aangedreven transport voor efficiënt in-bed vervoer van de patiënt
 • Turn Assist voor eenvoudiger herpositioneren van de patiënt
 • FlexAfoot™ instelbare bedverlenging waardoor de patiënt niet in bed omlaag glijdt
 • 30 en 45 graden hoofdeinde hoekalarm en trendinformatie
 • Handsfree™ eerstehulp-CPR en Trendelenburg

Ligondersteuningen
Er zijn twee soorten drukherverdelende matrassen leverbaar:
 • Schuim matras met meerdere lagen
 • Geïntegreerde luchtmatras met Advanced Microclimate™-technologie en optionele pulmanale therapie zoals continue laterale rotatie therapie (CLRT) en percussie en vibratie (P&V)

 

Betere zorgresultaten
Leer hoe u de volgende zorgresultaten kunt bereiken met behulp van het Hill-Rom® TotalCare™ Bariatric Plus systeem.

     

 

Referenties
1. Needham D, Johns Hopkins University School of Medicine; JAMA 10/2008
2. Schweickert WD, Hall J. ICU acquired weakness; Chest 2007
3. International Obesity Task Force (IOTF), May 2004

[Top]